RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Craiova mai are de aşteptat până va cuceri un nou titlu: ,,Nu are faţă de campioană”

Universitatea Craiova este una din cele trei echipe din Liga 1 care se luptă pentru titlul de campionă în acest sezon.

Sezonul trecut, formaşia din Bănie a fost cel mai aproape să câştige un nou titlu în Liga 1, dar a clacat în ultimul meci din campionat, cu CFR Cluj.

craiova cfr poze noi

Aurică Beldeanu, fost component al ,,Craiovei Maxima” şi care astăzi împlineşte 70 de ani, le dă o veste proastă celor care conduc clubul din Oltenia acum. Acesta este de părere că echipa din Bănie încă nu are forţa necesară pentru a deveni campioană în acest sezon.

,,Craiova e pe un loc meritoriu, dar nu are față de campioană. Jocul și lotul nu e de campioană. Am jucat cu Tbilisi și am capotat. Ai fotbaliști, ești mare antrenor. Nu ai, nu ești bun.

22aurica beldeanu3

Lăsați-mă cu antrenorii aștia… Cicâldău îmi place, dar nu dă totul. El trebuie să fie liderul echipei, să dea tonul, dar deocamdată șovăie și el.“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru Digisport.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte acumulate din 25 de meciuri disputate în campionat.

Sâmbătă, de la ora 14:30, pe ,,Ion Oblemenco”, Craiova o va întâlni în etapa a 26-a a Ligii 1 pe FC Botoşani, ocupanta locului 5 din clasament.

Craiova probleme

Citeşte şi Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Ce jucător de naţională vrea să aducă Rotaru în Bănie

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare