VIDEO | Toni Petrea, încrezător înainte de meciul cu Botoșani! Ce se întâmplă cu Nedelcu și ce sfat are pentru Vukusic

FCSB se va deplasa la Botoșani, acolo unde va da piept cu formația lui Marius Croitoru, în runda cu numărul 25 din Liga 1!

“Roș-albaștrii” vor să facă uitate ultimele jocuri mai puțin reușite și speră să se întoarcă cu toate punctele din deplasarea de la Botoșani. Antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a vorbit la conferința de presă despre deplasarea pe terenul moldovenilor și consideră că această săptămână a contat foarte mult în nivelul de pregătire al echipei.

Ulterior, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a venit cu o serie de precizări în ceea ce privește accidentarea lui Dragoș Nedelcu și forma croatului Ante Vukusic.

profimedia 0590739273 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

“Am avut parte de o săptămână la dispoziție să ne pregătim. Cred eu că a fost benefică perioada asta, ținând cont că am jucat destul de multe meciuri, într-un interval de timp foarte scurt. Pregătirea a decurs foarte bine. Atitudinea jucătorilor a fost una foarte bună. Mergem la Botoșani, unde întâlnim o echipă bună, care e preocupată de fotbal, de posesie, de un stil ofensiv. Cred că va ieși un meci frumos și cel mai important pentru noi este să mergem acolo să câștigăm.

Am avut acea perioadă mai puțin plăcută, dar cred eu că odată cu ultimul joc pe care l-am disputat și cu victoria pe care am avut-o acasă și cu jocul prestat și cu pregătirea pe care am făcut-o săptămâna aceasta, cred eu că nu avem niciun motiv să nu avem o atitudine la fel de bună și la meciul următor.

Citește și Răzvan Raț nu crede în permisul luat de Florinel Coman în Ucraina: „E aproape imposibil să obţii așa ceva acolo!”

(n.r. despre accidentarea lui Dragoș Nedelcu) După meciul de acasă, din ultima etapă, o singură problemă avem, cu Nedelcu, pe care nu am reușit să îl recuperăm. În rest, toți ceilalți jucători sunt apți și mă bucură lucrul ăsta și vreau să văd aceeași față pe care am avut-o în debutul sezonului!

(n.r. despre situația lui Ante Vukusic) Rămâne de văzut cât va juca, când va juca. Într-adevăr, s-a mai pus la punct din punct de vedere al pregătirii fizice, răspunde foarte bine la antrenamente. M-aș bucura, atunci când va intra, să aibă o evoluție foarte bună, să și marcheze și atunci poate că lucrurile vor sta altfel și va căpăta și o altă încredere!”, a spus antrenorul FCSB-ului, la conferința de presă.

Citește și Norocul este de partea „roș-albaștrilor”! Cine arbitrează partida FC Botoșani – FCSB