Norocul este de partea “roș-albaștrilor”! Cine arbitrează partida FC Botoșani – FCSB

În cadrul etapei 25 din Liga 1, FC Botoșani și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:30. Partida va fi condusă la centru de talismanul “roș-albaștrilor”!

Brigada de arbitri care va conduce meciul va fi compusă din Ovidiu Hațegan la centru, ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, unii dintre cei mai bine cotați “cavaleri ai fluierului”, cu prezențe constante la nivel de Champions League.

Ovidiu Hațegan le poartă noroc celor de la FCSB în campionat. Cu el delegat la centru, trupa lui Toni Petrea s-a impus de fiecare dată în acest sezon. Arbitrul de 40 ani a fost talismanul “roș-albaștrilor” în partida din tur, încheiată 4-1 în favoarea formației din București, dar și în meciurile cu Viitorul, 3-0, și cu CSU Craiova, 2-0.

hategan

 

Brigada stabilită pentru meciul de duminică este exact aceeași care a condus meciul PSG – Istanbul Bașakșehir, devenit celebru în urma scandalului imens din Champions League, unde personajul principal a fost rezerva Sebastian Colțescu, acuzat la acea vreme de rasism de către delegația turcilor.

În actualul sezon de Liga 1, Hațegan a fost la centru de 12 ori, a acordat 39 de cartonașe galbene și un singur cartonaș roșu.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, avantaj uriaș înaintea meciului de la Botoșani! Ce decizie de ultimă oră a luat Gigi Becali