VIDEO | Titi Aur, primul trofeu după revenirea în activitate!

Legendarul Titi Aur (55 ani), cel mai titrat pilot român din istorie, s-a impus la ediția a doua din Craiova Super Rally, eveniment organizat de amicul și rivalul său de o viață Mihai Leu.

Este primul trofeu major pentru octuplul campion național după ce a revenit anul acessta în activitate după o pauză de 7 ani.

În fața a 5000 de fani, Titi Aur l-a devansat la cursa nebună de pe străzile din centrul Craiovei pe un alt veteran, Bogdan Marișca, campionul de raliuri din sezonul trecut.

Citește și De aici a plecat totul! Dezvăluiri ȘOCANTE despre atacul de la Brăila: ”Sunt speriat! La 10 metri de mine s-a întâmplat!

Leu și Ferrari, vedetele show-ului din Bănie

Fostul campion mondial la box a fost pilot și organizator la Craiova. Fanii de toate vârstele au stat la coadă să facă poze cu omul care a învins cancerul de patru ani. Leu a obținut al doilea timp general din concurs și a câștigat competiția la clasa sa. După ce a înființat anul acesta primul campionat de super rally din istorie, Leu ia în calcul mărirea numărului de etape în sezonul viitor.