De aici a plecat totul! Dezvăluiri ȘOCANTE despre atacul de la Brăila: ”Sunt speriat! La 10 metri de mine s-a întâmplat!”

Au apărut primele detalii șocante în scandalul în care au fost implicați cei doi  jucători de baschet americani ai clubului Cuza Sport. Darrel Bowie și Joseph Mc Clain au fost înjunghiați, sâmbătă noapte, într-un club din Brăila!

Darrel Bowie și Joseph McClain, jucătorii clubului de baschet Cuza Sport (grupa B, Liga Națională de baschet masculin), tocmai reveniseră de o săptămână la antrenamente. După ce au trecut de vizita medicală, cei doi americani au decis să sărbătorească în oraș transferul lor în România. Peste două săptămâni urma debutul de sezon, în Cupă.

baschetbalisti injunghiati 10230400

Citește și ULTIMA ORĂ | SCANDAL cu sticle și cuțite într-un club din Brăila! 2 baschetbaliști americani au fost înjunghiați!

Conform celor de la Libertatea, toată echipa a ieșit în oraș să mănânce. Apoi, Bowie, McLain, Johnson, Stewart și colegii lor au mers la un local din Brăila, Music Pub, să se distreze.

4143488320750841725161023133917269432729600o
Așa arăta terasa pe 14 septembrie

Fără antrenorul Cătălin Ștefănescu, plecat la București, la Campionatul European de baschet 3×3, și fără căpitanul echipei, Andrei Damian, care a preferat să se odihnească!

Incidentul din local s-a petrecut în jurul orei 1.00. Totul ar fi plecat de la o fată, care a părăsit grupul cu care era și ar fi mers la masa sportivilor. Asta a atras furia celor cu care tânăra venise. Amicii acesteia au tăbărât cu pumnii și piciorele pe baschetbaliști, iar cineva l-a înjunghiat pe Bowie cu un cuțit, perforându-i un plămân.

Unul dintre jucătorii români ai echipei aflat în club alături de prietenă și de colegii săi a povestit: ”Sunt speriat, bulversat, spuneți cum vreți! Eu am ajuns mai târziu! Apoi s-a petrecut faza. La 10 metri de mine s-a întâmplat. Am văzut doar cum a început: cineva a venit la unul dintre americani și i-a dat un pumn. Apoi a ieșit altercația, aglomerația, nu mai știu nimic. Sper ca americanii să se facă bine, Doamne-ajută!”.