RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Super-execuția lui Andrei Ciobanu a făcut înconjurul lumii! ”Avem deja golul turneului”

În primul meci de la Euro 2021, România U21 a încheiat la egalitate cu Olanda U21, scor 1-1.

Execuția impecabilă din lovitură liberă, direct în vinclu, a lui Andrei Ciobanu (23 ani) din minutul 20, care a adus egalarea pentru elevii lui Adi Mutu, a făcut înconjurul lumii, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

RomaniaU211 2

Pe rețelele de socializare, jurnaliștii din diferite colțuri ale lumii care sunt atenți la tot ce mișcă în Ungaria și Slovenia în aceste zile au avut comentarii frumoase și cuvinte de laudă la super golul reușit de jucătorul Viitorului.

”Avem deja golul turneului, şi a trecut doar o zi din Europeanul Under 21. Ce execuţie splendidă, Andrei Ciobanu” a postat pe Twitter David de la Pena, colaborator al televiziunii naţionale din Spania, dar şi al postului de radio, COPE.

Jose Rodriguez, cel care analizează meciurile din La Liga pentru Radio Marca, a reacţionat şi el imediat pe contul său de Twitter: ”Ce gol a marcat Andrei Ciobanu pentru România U21. Nu trebuie să-l rataţi. Spectaculoasă execuţie!”

Şi cei de la Express Futbol au comentat imediat laudativ pe o altă rețea de socializare: ”Ce goool! Andrei Ciobanu (23 de ani) a adus egalarea pentru România U21, printr-o execuţie absolut senzaţională!”

Site-ul UEFA nu s-a lăsat nici el mai prejos cu reacțiile pozitive la adresa execuției remarcabile reușite de Andrei Ciobanu: ”Ce gol frumos! Execuţie absolut superbă a lui Andrei Ciobanu. Acesta bate excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, direct în vinclu, fără a-i lăsa vreo şansă portarului advers”.

După meciul cu Olanda, România U21 întâlnește pe Ungaria, pe 27 martie, iar pe 20 martie, pe Germania, vicecampioana europeană de tineret.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | România U21 a debutat la Europeanul de tineret cu un egal! Andrei Ciobanu a înscris un eurogol

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare