VIDEO | Stoican mizează pe suporteri la derby-ul cu UTA: ”Îmi doresc un public numeros”

Petrolul va juca primul meci din liga secundă pe teren propriu, iar Flavius Stoican mizează pe suporterii ploieșteni.

”Lupii galbeni” o vor întâlni pe UTA Arad, luni, de la ora 18:00, pe ”Ilie Oană”, într-un derby de tradiție.

Petroliștii s-au impus în primul meci din liga secundă, scor 2-1, cu Metaloglobus, iar Flavius Stoican așteaptă prima victorie pe teren propriu. Antrenorul formației din Ploiești crede că echipa sa are jucători cu calitate, iar Petrolul poate câștiga partida.

De asemenea, Stoican mizează pe suporteri, unul dintre motivele principale pentru care a ales să antreneze la Ploiești. Tehnicianul își dorește ca fanii să fie prezenți într-un număr cât mai mare la partida cu UTA.

”Îmi doresc să fie un public numeros la stadion. Avem o galerie care ne-a sprijinit din primul până în ultimul minut. O să fie un meci deschis oricărui rezultat. Se întâmplă să mai avem și momente dificile, dar dăruirea ne dă speranțe. 

Vreau să văd agresivitate în sensul bun al cuvântului și dorință. Avem șanse foarte mari să câștigăm această partidă. Avem un stadion frumos, o atmosferă frumoasă și jucători care au calitate. Este normal să am așteptări. Suntem o echipă care își dorește prezența în Liga 1.” a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Vezi și Metal greu! Petrolul, doar remiză în amicalul disputat la Strejnic