Returul finalei Copa Libertadores dintre Boca Juniors și River Plate se va disputa pe stadionul ”Santiago Bernabeu” pe 9 decembrie.

În tur scorul a fost 2-2, iar disputarea manșei secunde nu a avut loc pe stadionul ”El Monumental” din cauza incidentelor produse de fanii ”milionarilor” la sosirea autocarului rivalei din oraș.

La plecarea spre capitala Spaniei, susținătorii celor de la Boca au făcut un show de zile mari, oferind o lecție de iubire pură față de echipa lor preferată. Oamenii au ieșit în stradă și au sărbătorit ca și cum trofeul a fost deja câștigat. Argentinienii antrenați de Barros Schelotto au decis să facă deplasarea cu 5 zile înainte de meci pentru că între America de Sud și Europa este o diferenţă uriașă de fus orar.

Citește și Dennis Man, bulversat de vestea unui posibil mega-transfer: ”Nu e ușor, sunt copil până la urmă!”

6 trofee Copa Libertadores are Boca Juniors în vitrina clubului, în timp ce rivalii lor se mândresc doar cu 3. Independiente este echipa cu cele mai multe cupe câștigate, 7 la număr.

Citește și Echipa care îl vrea pe Dennis Man. Când va face prima mutare. Varianta Șahtior a picat

Boca Juniors fans gave their team a HUGE send-off before they left for Madrid 🔥 #Superclasico

Publicată de Bleacher Report Football pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

Arena din capitala Spaniei unde se va disputa marea finală are o capacitate de 81.000 de locuri, fiind unul dintre cele mai impresionante din Europa. Returul se va relua de la 0-0 pentru că regula golului în deplasare nu este valabilă.

Citește și Schimbări majore în Liga I! Vor intra în vigoare din sezonul sezonul viitor!