VIDEO | Simona Halep reacţionează după prima victorie oficială din 2021: ,,Nu a fost un meci uşor! Mă bucur să văd spectatori în tribune”

Simona Halep s-a impus în faţa Anastasiei Potapova (numărul 101 WTA), în turul secund de la Gippsland Trophy.

Numărul 2 WTA a câştigat disputa cu sportiva din Rusia în două seturi, scor 6-4, 6-4, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului.

În turul următor de la Melbourne, Simona Halep va da peste câştigătoarea meciului dintre Laura Siegemund (favorita 16) și Destanee Aiava. La finalul jocului de azi, tenismena româncă a declarat că nu i-a fost deloc uşor împotriva Anastasiei Potapova.

,,A fost destul de greu, nu am mai jucat din octombrie anul trecut. Am vrut să simt jocul, să simt terenul. Știam că va fi un meci dificil. Nu a fost un meci ușor, am dat totul pe teren.

Sunt puțin mai rapide condițiile în acest an, terenul, mingile. Mereu este greu să joci împotriva unei jucătoare puternice, indiferent de condiții, dar acum a fost cu atât mai dificil. Atmosfera a fost frumoasă, mă bucur să văd spectatori din nou în tribune. Vă mulțumesc pentru sprijin.’‘, a mai spus Simona Halep la finalul jocului de azi.

După participarea la acest turneu, Simona Halep va fi prezentă pe tabloul principal de la primul Grand Slam al anului 2021, Australian Open.

Turneul se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Simona Halep tenis

Citeşte şi VIDEO | Simona Halep, de neoprit în Australia! Victorie şi la primul meci oficial din 2021!