VIDEO | Simona Halep, așteptată la Miami! Anunțul organizatorilor turneului

Simona Halep (locul 2 WTA) ar trebui să revină pe teren în turneul de la Miami, SUA. Românca s-a retras de la Indian Wells, din cauza unei accidentări la picior, apoi turneul a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Organizatorii competiției de la Miami au anunțat astăzi că nu vor apărea modificări în programul inițial.

Turneul WTA de la Miami, Florida, este programat în perioada 24 martie – 4 aprilie și oferă premii totale în valoare de 8,76 milioane de dolari.

Organizatorii au anunțat o serie de măsuri de precauție care vor fi implementate, dar au dat asigurări că turneul nu va fi anulat.

Jucătoarele și copiii ‘mascotă’ nu se vor ține de mână când vor intra pe teren, copiii de mingi vor purta mănuși, copiii de mingi nu le vor da jucătoarelor prosoapele și băuturile, jucătoarele nu vor da autografe pe mingi sau alte obiecte – sunt câteva dintre deciziile luate.

Simona Halep (28 de ani) va fi a doua favorită la câștigarea trofeului de la Miami, după australianca Ashleigh Barty. Anul trecut, constănțeanca a ajuns în semifinale.

Halep nu a ajuns niciodată în finală la Miami. Karolina Pliskova a fost cea care a eliminat-o anul trecut, în penultimul act.

CITEȘTE ȘI -> Halep va juca în premieră pe zgura verde de la Charleston! “Sunt foarte încântată, vreau să văd cum mă simt”