Alertă în Columbia! Mateus Uribe, 27 de ani și Carlos Bacca, 31 de ani, au primit amenințări cu moartea după ce au ratat loviturile de la 11 m cu Anglia, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

La 24 de ani de la tragedia care a lovit Columbia, atunci când Andreas Escobar a fost ucis pentru că și-a marcat un autogol în meciul cu SUA (1-2), alți doi jucători ai reprezentativei sud-americane se tem pentru viața lor.

Columbienii au egalat dramatic Anglia, la ultima fază, prin Yerry Mina și au dus meciul în prelungiri și la loviturile de departajare. Din nefericire, pentru sud-americani, visul frumos la Cupa Mondială a luat sfârșit în optimi.

Uribe și Bacca, cei doi jucători columbieni care au ratat, au primit mii de mesaje de amenințare cu moartea pe rețelele de socializare, notează Daily Mail. Autoritățile sunt în alertă, de teama unei noi tragedii.

Citește și VIDEO | Anglia se califică în sferturile Cupei Mondiale, după loviturile de departajare

  • Mori Carlos Bacca! Fiu de cățea! Nimeni nu te vrea aici! Să nu te mai întorci în țară!”, fan columbian, pe Twitter;
  • ”Vă mulțumim tuturor, mai puțin fiului de cățea, inutilul, mortul Carlos Bacca! Să nu mai vii în Columbia!”;
  • ”Te urăsc, Bacca, te urăsc! Îți urăsc indiferența, prenumele de animal și jocul tău de magar. Ești mai rău decat cancerul, măcar la cancer mergi la doctor și vezi ce boala ai!”;
  • ”Să intri în depresie și să te sinucizi, ca să nu mai trăiești în agonie”;
  • ”A fost ultimul meci al lui Uribe, acest om e mort!”.

Citește și Maradona a luat FOC! “Am văzut un furt monumental pe teren!”