RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Reunire cu gândul la Euro 2022! Pregătiri la început de an pentru naționala de handbal masculin

Selecționata condusă de Rareș Fortuneanu se antrenează în București, iar toată atenția “tricolorilor” este îndreptată spre meciurile din preliminariile turneului final de anul viitor. 

Handbaliștii primei reprezentative au început în forță 2021 și trag tare pentru a fi la în formă maximă în martie, atunci când este programată “dubla” cu Kosovo, din campania de calificare la Euro 2022. După un insucces în Suedia, dar o victorie mare acasă cu Muntenegru, elevii lui Rareș Fortuneanu visează cu ochii deschiși la locul doi din grupă, care i-ar duce la European.

“Principalul obiectiv este calificarea la CE 2022, iar după cele două meciuri jucate deja ne gândim că am făcut un pas mare. Prestațiile bune cu Suedia și Muntenegru trebuie confirmate cu Kosovo. Este un adversar foarte periculos pe teren propriu, chiar dacă, poate, pare accesibil”, a declarat Rareș Fortuneanu, selecționerul naționalei masculine.

 

“De când vin la lot spun că vreau la un turneu final, pentru acest lucru am și continuat să vin la echipa națională. Gândul meu acum merge doar la dubla cu Kosovo. Nu-i consider slabi, dar știu că lumea din jurul nostru așa îi consideră. Trebuie să fim serioși și concentrați”, a adăugat la rândul său Demis Grigoraș, handbalist naționala României.

De pe 13 până pe 31 ianuarie, Egiptul găzduiește Campionatul Mondial de handbal, competiție la care “tricolorii” nu s-au calificat. Sătui să urmărească meciurile importante la televizor, handbaliștii naționalei spun că va fi ultimul turneul final fără echipa noastră printre participante.

“Nu am reușit calificarea la un turneu final de mult timp și acum chiar avem o șansă importantă. Ar fi minunat să începem să ne calificăm la turneele finale, iar Mondialul care va începe în Egipt să fie ultimul la care noi să nu participăm”, a subliniat Cristi Fenici.  

CITEȘTE ȘI –>> A venit răspunsul dat de Soiledis la propunerea surpriză venită din Liga 1! “Noi am fost foarte corecți”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare