RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A venit răspunsul dat de Soiledis la propunerea surpriză venită din Liga 1! „Noi am fost foarte corecți”

Ultima clasată din Liga 1 l-a dorit împrumut pe fotbalistul de la FCSB pentru partea a doua a sezonului. 

Așa cum au reușlit să îl aducă din curtea liderului campionatului pe atacantul Cristian Dumitru, oficialii piteșteni au sperat că pot obține și trecerea lui Aristeidis Soiledis la FC Argeș. Șefii nou-promovatei l-au vizat pe grec și pentru că roș-albaștrii l-au transferat pentru postul de fundaș stânga pe Risto Radunovic de la Astra.

Negocierile cu reprezetanții deținătoarei Cupei României au dat roade însă Soiledis a refuzat salariul propus de alb-violeți. Și fotbalistul ajuns la FCSB de la FC Botoșani a plecat alături de lotul condus de Toni Petrea în Antalya, în mini cantonamentul de dinaintea startului de sezon. Totuși există în continuare șanse ca jucătorul de 29 de ani să ajungă la FC Argeș.

„Am discutat cu sponsorul echipei și cu domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve din partea dânșilor. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul și a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a declarat Jean Vlădoiu, noul manager al lui FC Argeș pentru Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | O mare echipă a Angliei este în doliu! O legendă a clubului s-a stins din viață

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare