VIDEO | Reacția neașteptată a lui Răzvan Burleanu după victoria cu Bosnia-Herțegovina!

Naționala de tineret a României a învins, marți, la Ovidiu, reprezentativa Bosniei Herțegovina, cu scorul de 2-0, și este foarte aproape de calificarea la Campionatul European din 2019. Golurile tricolorilor au fost marcate de Adrian Petre ’16 şi Ianis Hagi ’70.

La finalul partidei, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, 34 de ani, a refuzat să dea declarații jurnaliștilor prezenți, cerându-le acestora să își îndrepte toată atenția către jucători și către stafful naționalei de tineret:

“E seara jucătorilor, a antrenorilor, vorbiţi cu ei!”, a fost reacția șefului de la Casa Fotbalului.

Pentru a-și asigura prezența la turneul final din Italia şi San Marino, din 2019, selecționata U21 a României mai are nevoie de patru puncte în ultimele două partide.

Citește și Aripi pentru fiul Regelui! Generalul îl cere la naționala mare!

Tricolorii vor disputa ambele partide, pe teren propriu, cu Ţara Galilor, la 12 octombrie, şi cu Liechtenstein, la 16 octombrie.

La Campionatul European de anul viitor se califică direct doar prima clasată în grupă. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off în dublă manşă pentru a stabili ultimele două selecţionate care merg la CE.