RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Război deschis între două cluburi din Liga I: „Vă rugăm să ne respectați”

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, a inflamat spiritele în Liga I.

Edilul a făcut referire la FC Voluntari și Chindia Târgoviște, două echipe care au învins gruparea moldavă, ca fiind „niște comune care gravitează în jurul unor orașe mai mari (…) tot felul de echipe din astea de mă doare capul când mă uit pe hartă”.

Conducerea clubului FC Voluntari s-a arătat deranjată și a emis un comunicat de presă.

Faptul că ați pierdut cu 4-0 partida cu FC Voluntari, nu trebuie să constituie o surpriză pentru dumneavoastră, deoarece clubul ce reprezintă orașul pe care-l păstoriți, iar aici facem referire atât la cel fondat în 1945 cât și la cel nou reînființat în 2010, nu au atins performanțele clubului FC Voluntari, promovări succesive din liga 4 în Liga 1, câștigarea Cupei și a Supercupei României, menținerea 6 sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

Citește și EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, prin ochii unui fost rival: “Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”

Sigur nu cunoaște distinsul primar al Iașului faptul că în Voluntari avem 2000 de sportivi legitimați și că avem echipe în prima ligă la baschet masculin și volei feminin. Noi la Voluntari suntem oameni modești și nu dorim să înșiruim acum și aici performanțele extraordinare obținute de atleții noștri în sporturi individuale.

Nu vrem să intrăm în contradicție cu edilul orașului care reprezintă capitala Moldovei tocmai că noi, voluntărenii avem un respect deosebit pentru orașul celor șapte coline, deoarece de mai bine de 15 ani intre 7000-10.000 de pelerini vin în mod organizat la moaștele Preacuvioasei Parascheva.

Domnule primar, vă respectăm pe dumneavoastră, pe cetățenii Iașului, admirăm orașul teiului lui Eminescu, dar vă rugăm, indiferent de starea de nervozitate pe care o aveți la adresa echipei Politehnica Iași, să ne respectați, pentru că nu-i așa, vă suntem parteneri de competiție, a transmis FC Voluntari.

Poli Iași ocupă ultimul loc în Liga 1, în timp ce FC Voluntari se află pe o poziție mai sus, ambele la egalitate de puncte, 15.

Citește și Șumudică a fost prezentat la Rizespor: “Aici câştig bani, deci aici este sufletul meu”. Mesaj pentru Erdogan

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare