VIDEO | Raul Costin știe secretul revenirii Rapidului la meciul de la Timișoara: ”Am arătat că suntem un grup unit și o forță”

Rapid a învins-o pe ASU Poli Timișoara cu scorul de 2-1 și a devenit noul lider din play-off-ul de promovare în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a deschis scorul în minutul 30, prin Alin Ignea, dar Rapid a întors incredibil meciul în ultimele cinci minute ale partidei, prin reușitele semnate de Adrian Bălan și Antonio Sefer, în minutele 86 și 90+1.

La finalul partidei, mijlocașul Rapidului, Raul Costin, cel care a fost schimbat la pauză cu Rareș Lazăr, a recunoscut că echipa sa a avut un meci greu, dar este mulțumit că pe final, a reușit să întoarcă scorul și să câștige. Fostul jucător de la Vaslui a declarat și că trebuie ca el și colegii săi să-și revină din punct de vedere fizic pentru duelul cu FC U Craiova 1948.

”A fost un meci ca toate celelalte, au căzut în capcana noastră, dar am reușit să întoarcem scorul prin muncă, dorință și încredere foarte mare pentru că am arătat că suntem un grup unit și o forță în Liga a 2-a. Toate echipele din play-off sunt foarte bune, fiecare meci e diferit față de celălalt și toate echipele care joacă contra Rapidului vor să facă un meci cât mai bun. Ce e important e că până la urmă am reușit să învingem și să fim pe primul loc și luni vom da meciul decisiv cu Craiova să vedem care rămâne prima în clasament.

Va fi un meci greu, jucăm în deplasare, Craiova e echipă bună, cu jucători de calitate. Acum trebuie să ne revenim fizic și peste patru zile să dăm tot ce avem mai bun din noi și să câștigăm acel meci. Important e să câștigăm, suporterii să fie alături de noi și să-i facem fericiți la finalul campionatului, adică să promovăm”, a declarat după meci Raul Costin.

Cu această victorie, Rapid o întrece pe FC U Craiova 1948 și ocupă prima poziție în play-off, cu 42 de puncte, la fel ca oltenii, dar beneficiază de un golaveraj superior. Runda viitoare, cele două favorite la promovare se întâlnesc în meci direct, pe 19 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Rareș Lazăr, entuziasmat după victoria cu ASU Poli Timișoara: ”A venit nebunia din Giulești și am reușit să întoarcem”