VIDEO | Rareș Lazăr, entuziasmat după victoria cu ASU Poli Timișoara: ”A venit nebunia din Giulești și am reușit să întoarcem”

Rapid a învins-o pe ASU Poli Timișoara cu scorul de 2-1 și a devenit noul lider din play-off-ul de promovare în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a deschis scorul în minutul 30, prin Alin Ignea, dar Rapid a întors incredibil meciul în ultimele cinci minute ale partidei, prin reușitele semnate de Adrian Bălan și Antonio Sefer, în minutele 86 și 90+1.

La finalul partidei, mijlocașul învingătorilor, Rareș Lazăr, care a intrat la pauză în locul lui Raul Costin, s-a declarat entuziasmat de victorie și abia așteaptă să promoveze în Liga 1 și să joace pe noul stadion din Giulești.

”O primă repriză nu foarte bună din partea noastră, a doua s-a schimbat total din punct de vedere al atitudinii și pe final ne-am dezlănțuit. A venit nebunia din Giulești și am reușit să întoarcem rezultatul. Timișoara a jucat foarte defensiv, cu cinci pe fund, a fost foarte greu să-i desfacem, dar sunt fericit că pe final am reușit să marcăm două goluri și să mergem cu cele trei puncte acasă.

Sunt foarte entuziasmat după victoria de azi, nu pot să mă gândesc la Craiova. Se întâlnesc cele mai bune echipe din play-off și mergem să câștigăm. Suntem Rapid și vrem să promovăm de pe primul loc. Nu putem să ne plângem din punct de vedere fizic, toate echipele joacă din trei în patru zile. Sunt sigur că și suporterii au trăit meciul la intensitate maximă și vremă să sărbătorim promovarea și să ne bucurăm de noul stadion”, a declarat la finalul partidei și mijlocașul Rareș Lazăr.

Cu această victorie, Rapid o întrece pe FC U Craiova 1948 și ocupă prima poziție în play-off, cu 42 de puncte, la fel ca oltenii, dar beneficiază de un golaveraj superior. Runda viitoare, cele două favorite la promovare se întâlnesc în meci direct, pe 19 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Reacția lui Mihai Iosif după victoria nebună cu ASU Poli Timișoara: ”A funcționat totul perfect”