VIDEO | Reacția lui Mihai Iosif după victoria nebună cu ASU Poli Timișoara: ”A funcționat totul perfect”

Rapid a înivins-o pe ASU Poli Timișoara cu scorul de 2-1 și a devenit noul lider din play-off-ul de promovare în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a deschis scorul în minutul 30, prin Alin Ignea, dar Rapid a întors incredibil meciul în ultimele cinci minute ale partidei, prin reușitele semnate de Adrian Bălan și Antonio Sefer, în minutele 86 și 90+1.

Imediat după meci, antrenorul învingătorilor, Mihai Iosif, a oferit prima reacție despre partidă și a avut cuvinte frumoase la adresa suporterilor rapidiști.

watermarked mihai iosif

”Am început puțin mai greu, am trăit meciul la o intensitate maximă așa cum le-am trăit și pe ultimele patru și ne bucurăm de victorie. Orice punct este important pentru că sunt multe etape de disputat și tocmai de aceea, punct cu punct, trebuie să le adunăm. A funcționat totul perfect.

Meciul cu Craiova va fi la fel de greu ca și celelalte, jucăm cu cei ce sunt braț la braț cu noi. Din păcate avem foarte puține zile pentru recuperare și sper să le fructificăm cât putem de bine. Suporterii să traiască fiecare meci la intensitate maximă pentru că așa simt că trăiesc și sperăm la sfârșit să fie mereu fericiți. Le simțim lispsa fizică, dar în inima noastră îi simțim pe toți”, a declarat Mihai Iosif, după victoria de la Timișoara.

Cu această victorie, Rapid o întrece pe FC U Craiova 1948 și ocupă prima poziție în play-off, cu 42 de puncte, la fel ca oltenii, dar beneficiază de un golaveraj superior. Runda viitoare, cele două favorite la promovare se întâlnesc în meci direct, pe 19 aprilie.

De cealaltă parte, ASU Poli Timișoara rămâne ultima în clasament, cu 33 puncte. În runda viitoare, echipa lui Dan Alexa se va deplasa pentru confruntarea cu CS Mioveni.

CITEȘTE ȘI –>> Rapid, o nouă victorie! Revenire senzațională pe final cu ASU Poli Timișoara și devine lider