VIDEO | Promisiunea făcută de Halep, după eliminarea de la Melbourne: ,,O să revin mai puternică”

Simona Halep a părăsit astăzi primul Grand Slam al anului 2021, în faza sferturilor de finală, după ce a fost învinsă de Serena Williams. 

Numărul 2 WTA a pierdut în două seturi cu sportiva din SUA, scor 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat mai puţin de o oră şi jumătate.

Simkina Halep Kudermetova 333 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep a vorbit după jocul de astăzi la conferinţa de presă şi a explicat unde a pierdut meciul cu Serena Williams. Această înfrângere nu o doboară pe tenismena din România, care promite că va reveni mai puternică.

,,Sentimentul meu de după meci este că nu am fost departe de victorie, dar ea a fost mai puternică în momentele importante ale partidei. Am avut 3-1 în setul doi, dar serva nu m-a ajutat prea mult. Ar fi trebuit să fiu mai puternică pe servă, dar nu a functionat azi şi a fost foarte puternică la retur. Acele raliuri au fost foarte importante, am avut un meci bun în această seară, nu sunt prea dezamăgită de mine.

Serena Simona scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Atitudinea a fost puţin prea negativă, pe durata întregului turneu, însă o să lucrez la asta şi o să revin mai puternică, cu siguranţă, în acest aspect.”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă, după eşecul cu Serena Williams din sferturile Australian Open.

Dacă Simona Halep ar fi trecut astăzi mai departe de Serena Williams, în semifinalele competiţiei ar fi întâlnit-o pe Naomi Osaka, care a trecut în două seturi de Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Australian Open carantina scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Simona Halep părăsește Australian Open! Serena se impune în două seturi identice