VIDEO | Primul mesaj al fiului lui Maradona după moartea tatălui său: ,,Căpitanul inimii mele”

Diego Armando Maradona s-a stins din viaţă la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în ţara sa natală. 

Maradona3

Familia lui Maradona nu a reacţionat în niciun fel în spaţiul public după aflarea tragicei veşti. Singurul care a vrut să îşi ia la revedere de la ,,El Pibe d’Oro” este fiul său din Italia, Diego Maradona Junior.

Fiul lui Maradona a postat pe Instagram o poză cu stadionul celor de la Napoli, care îi va purta de acum înainte numele tatălui său. Poza a fost însoţită şi de mesajul ,,Căpitanul inimii mele nu va muri niciodată!” 

Mesaj Fiu Maradona

Cei doi au avut o relaţie destul de bună, iar încă un lucru care demonstra asta era şi mesajul postat de Maradona Junior chiar de ziua tatălui său, pe 30 octombrie.

,,Dragă tată, astăzi este aniversarea ta de 60 de ani şi sincer să fiu, mi-ar fi plăcut să o petrec în alt mod, alături de tine distrându-mă şi sa uit cateva ore de aceasta perioadă dificilă…Însă nu, mă aflu aici, scriindu-ţi, departe de îmbrăţişarea ta la care am visat atât de mulţi ani. 

Îmi doresc să zâmbeşti mai mult ca niciodată, să iubeşti fără limite şi să fii întotdeauna fericit. Mâ întrebi des dacă te-am iertat, cum aş fi putut să nu te iert dacă ai reuşit cu o îmbrăţişare să anulezi atâta suferinţă? Te-aş ierta de mii de ori deoarece fiecare copil are propriul său supererou, iar tu ai fost întotdeauna al meu. Te iubesc, tata!”, a mai spus Diego Junior în mesaj.

Citeşte şi EXCLUSIV | Marcel Puşcaş, despre pierderea lui El Pibe d’Oro: ,,A murit un copil mare”