RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Marcel Puşcaş, despre pierderea lui ,,El Pibe d’Oro”: ,,A murit un copil mare”

 Diego Armando Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în Argentina. 

Marcel Puşcaş, fost internaţional român a vorbit despre pierderea celui considerat de mulţi drept cel mai bun fotbalist din istorie. Puşcaş a spus că Maradona a creat amintiri senzaţionale pentru toată lumea, într-o intervenţie exclusivă la Realitatea Plus. 

marcel puscas

,,E un moment dificil nu doar pentru lumea fotbalului, la nivel mondial. A murit un geniu. A murit un fotbalist care a inspirat mulţi alţi fotbalişti şi care a generat amintiri senzaţionale atât suporterilor cât şi colegilor şi adversarilor săi. Un fotbalist care a câştigat de unul singur titluri atât în naţionala Argentinei, cât şi în Italia cu Napoli. Un fotbalist genial. Referitor la viaţa lui personală, Maradona nu a fost un cetăţean pasiv, Maradona a fost un tip care s-a implicat cu inocenţă ce-i drept în ceea ce se numeşte comunitatea din care făcea parte. 

Maradona1

El a murit un copil mare. A fost tot timpul un rebel. El s-a certat cu preşedintele Barcelonei, cu Nunez, a plecat de la o echipă galonată a Spaniei la ultima clasată a Italiei, la Napoli, reuşind aproape de unul singur să urce în clasamnet pe primul loc, în campionatul Italiei, care în ”87 era cel mai bun din lume. Lucrurile astea ar trebui să rămână ân memoria lui Maradona, cu plusurile şi minusurile lui. Nu a fost un tip umil, deşi a pornit dintr-o famile săracă. Tot repectul pentru acest om.”, au fost cuvintele transmise de Puşcaş după decesul marelui star argentinian, pentru Realitatea Plus.

Citeşte şi EXCLUSIV | Ioan Andone n-are dubii: ”Nu va mai exista altul ca Maradona!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare