VIDEO | Marius Croitoru pune presiune pe arbitraj înaintea meciului cu Craiova: ,,Sunt greşeli care influenţează rezultatul final”

FC Botoşani se va deplasa pe terenul celor de la Universitatea Craiova, în etapa a 26-a a Ligii 1, partida urmând a se disputa sâmbătă.

Înaintea meciului din weekend, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a susţinut o conferinţă de presă.

croitoru

Acesta a tras un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului, înaintea acesti joc. Croitoru spune că se fac greşeli meci de meci, iar pentru asta aşteapă implementarea sistemului VAR.

,,Eu îmi doresc la fiecare meci un arbitraj echidistant. Arbitrii trebui să înţeleagă că sunt puşi acolo doar să împartă dreptate şi nimic altceva. Arbitrajul românesc trece printr-un moment nefavorabil, pentru că sunt greşeli meci de meci, greşeli mari, care influenţează rezultatul final.

Dacă ar fi greşeli la jumătatea terenului nu ar fi nimic, pentru că nu e nimeni nebun să se ia de ei, dar când sunt decizii importante care influenţează rezultatul normal că te deranjează, nu ai cum să fii impasibil la ceea ce fac ei.

Avem şi noi trăirile noastre, muncim zi de zi, nu pot să înţeleg cum un arbitru aflat la 2 metri ia o decizie neconformă cu ceea ce se întâmplă pe teren. De asta ne dorim să fie implementat sistemul video, pentru că atunci indiferent de decizie, poate fi îndreptată acea greşeală.“, a declarat Marius Croitoru, înaintea jocului.

Marius Croitoru anunţă că merge la Craiova pentru a lua toate cele trei puncte.

,,Avem un moral bun, ultimele 15 partide spun foarte multe despre forma noastră. De la începutul campionatului am făcut 19 puncte. Noi în tur am reuşit să depăşim perioada grea, când am avut o formă mult mai slabă decât avem acum. Avem obiectivul nostru clar, nu ne poate abate nimeni de la drumul nostru. Dar pot apărea şi piedici, mi-ar fi plăcut să fie Botoşani calificată în play-off cu cinci etape înainte, dar nu suntem în aceeaşi situaţie ca anul trecut când ne trebuiau patru victorii.

Mergem la Craiova cu gândul clar de a câştiga. Nu mergem acolo să ne închidem, avem nevoie de cele trei puncte. Nu avem niciun complex faţă de ei, mergem să luăm cele trei puncte. Nu avem de ce să avem teamă de ei, nu au fost cu nimic mai presus decât noi., a mai spus Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Meciul dintre Craiova şi FC Botoşani, de pe ,,Ion Oblemenco”, se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30.

Craiova Botosani 22

Citeşte şi VIDEO-FOTO | Chindia – Craiova. Se știe prima echipă calificată în semifinalele Cupei României