RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep în Australia: „Vor fi teste de Covid în fiecare zi”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a ajuns în Australia, unde va pregăti participarea la primul turneu de grand-slam al anului, Australian Open. Simona va petrece primele două săptămâni la Antipozi în carantină.

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au prezentat imagini de la sosirea româncei şi au anunţat măsuri drastice pentru toți jucătorii participanți la turneu.

„Înainte ca bătălia să poată începe, trebuie să stea 14 zile în carantină, să facă teste de Covid-19 în fiecare zi, să menţină distanţa socială şi să se antreneze în condiţii strict controlate”, a fost mesajul postat de organizatori.

Citește și Darren Cahill, impresionat de performanțele Simonei Halep: “Nu este deloc ușor”

Simona Halep a ajuns în Australia alături de iubitul ei Toni Iuruc.

Din cauza măsurilor de prevenire a pandemiei, organizatorii Australian Open le-au impus tuturor participanţilor să ajungă la Melbourne până pe 17 ianuarie şi să petreacă două săptămâni în carantină. Simona Halep face parte dintr-un grup restrâns de jucătoare care vor participa la un turneu demonstrativ în Adelaide înainte de a merge la Melbourne.

Australian Open este programat să se desfăşoare între 8 şi 21 februarie, la Melbourne Park. Cu o săptămână înainte, tot la Melbourne, sunt programate în paralel două turnee WTA 500. Halep îşi va face încălzirea pentru turneul de grand slam la Melbourne Summer Series.

Citește și FCSB, atacată de finanțatorul unei rivale la titlu: “E greu să progresăm dacă toată inteligența s-a adunat la un loc”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare