RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Darren Cahill, impresionat de performanțele Simonei Halep: „Nu este deloc ușor”

Darren Cahill (55 ani), antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre peformanțele româncei în circuitul WTA!

Simona Halep a ajuns în Australia, unde va pregăti participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Constănțeanca va petrece primele două săptămâni la Antipozi în carantină.

Simona a aterizat direct în Adelaide, oraşul antrenorului Darren Cahill.

Antrenorul australian a declarat că ce a reușit Simona Halep în ultimii ani nu fost deloc ușor pentru constănțeancă ținând cont de statura ei. Acesta a spus că nu sunt multe jucătoare în circuitul WTA care s-au menținut atâta timp în top 5 precum a reușit „Super-Simo”.

simona-halep-si-darren-cahill

„Simona Halep nu a mai ieșit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc ușor.

Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige” a declarat Darren Cahill pentru spotmedia.ro

Citește și Simona Halep a ajuns în Australia. 14 zile de carantină la Antipozi

Darren Cahill a mărturisit că datorită Simonei Halep este mai cunoscut în România decât în țara sa natala.

„Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (fost mare jucător de fotbal australian – n.red.), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei” a declarat Cahill pentru sursa citată.

Din cauza măsurilor de prevenire a pandemiei, organizatorii Australian Open le-au impus tuturor participanţilor să ajungă la Melbourne până pe 17 ianuarie şi să petreacă două săptămâni în carantină. Simona Halep face parte dintr-un grup restrâns de jucătoare care vor participa la un turneu demonstrativ în Adelaide înainte de a merge la Melbourne.

Australian Open este programat să se desfăşoare între 8 şi 21 februarie, la Melbourne Park. Cu o săptămână înainte, tot la Melbourne, sunt programate în paralel două turnee WTA 500. Halep îşi va face încălzirea pentru turneul de grand slam la Melbourne Summer Series.

Citește și VIDEO | Radu Drăgușin, cerut de urgență la națională: “Merită mai multă atenţie”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare