Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România, a anunțat că formația din Ploiești nu va mai fi susținută financiar!

Astăzi, 13 iunie, Petrolul Ploiești a susținut o conferință de presă în care l-a prezentat pe Marius Stan, noul președinte al clubului. În sală a fost prezent și Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România, care a anunțat, în urma unui moment tensionat, că formația din Ploiești nu va mai fi susținută financiar.

Suporterii Petrolului au fost prezenți în sala de conferințe și au cerut explicații legate de actuala colaborare dintre cei care asigură finanțarea și oamenii care au pus umărul la renașterea clubului. În acel moment, Mihailovici a părăsit sala, iar fanii au oferit jurnaliștilor aflați în sală propria lor conferință de presă.

”Suntem în fața unui moment istoric. După ce fosta societate condusă de Capră a intrat în faliment, noi am strâns rândurile imediat și ne-am mobilizat pentru a avea continuitate. Noi vom susține indiferent de ceea ce se va întâmpla cu echipa. Se poate ajunge la neînscrierea în campionat, în liga secundă, și la un an de întrerupere.

Mi se pare foarte deplasat ce au făcut cei din conducere prin renunțarea la Gigi Mulțescu. Că o să fim în liga a patra, a cincea, noi tot ne înscriem.” au explicat suporterii la conferința de presă.

Vezi și VIDEO | HAOS la Ploiești! Fanii i-au cerut explicații lui Mihailovici, iar CEO Veolia a răbufnit: ”Petrolul a rămas fără finanțare”