VIDEO | Petrolul joacă cărțile promovării cu CS Mioveni! Viorel Moldovan anunță: “Avem doar varianta victoriei!”

Petrolul Ploiești va juca mâine, de la ora 12:30, pe teren propriu contra formației CS Mioveni, în runda cu etapa cu numărul 18 din Liga 2!

“Lupii galbeni” nu își permit pași greșiți în ultimele partide din sezonul regulat, astfel că meciul contra argeșenilor este unul decisiv. Cu 28 de puncte după cele 17 meciuri și pe locul 7 în clasament, formația pregătită de Viorel Moldovan se luptă pentru a prinde play-off-ul competiției, în speranța de a urca din nou pe prima scenă a fotbalului românesc.

Antrenorul prahovenilor a avut un mesaj clar pentru elevii săi și le-a cerut acestora toate cele trei puncte din duelul cu CS Mioveni. Moldovan a mărturisit că echipa sa trebuie să aibă atitudinea necesară pentru a obține victoria și este de părere că petroliștii trebuie să dicteze ritmul jocului încă din primul minut pentru a avea câștig de cauză în finalul partidei.

viorelmoldovan

”Este un meci foarte important și nu avem decât varianta victoriei! Nici nu avem dreptul să ne gândim la altceva în momentul de față, așa că trebuie să facem tot posibilul și să câștigăm partida cu Mioveniul. Trebuie să fim curajoși și să jucăm fără frâna de mână trasă! Să avem o dinamică foarte bună de la mijloc în sus, să punem presiune pe adversar, să-l destabilizăm și să marcăm goluri. Vreau să văd o echipă agresivă, în sensul pozitiv al cuvântului, trebuie să avem o viteză, poate chiar două, în plus față de meciul de la Chiajna, să fim determinați, să dictăm ritmul jocului și să câștigăm!

Citește și Budescu a vorbit din nou despre revenirea la Petrolul: „Aștept să se termine campionatul și o să văd!”

Există o oarecare asemănare între noi și ei, pentru că ne-am simțit mai bine în deplasare, decât pe teren propriu. Mioveniul este o echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv, are jucători experimentați, cu o anumită rutină la nivelul primelor două ligi, unii dintre ei și cu promovări la activ. Legat de meciul din sezonul trecut, nu știu cât de mult mai contează acum, pentru că s-au schimbat, și la ei, multe între-timp. Poate ca la nivel de conducere să existe o determinare în plus ca să-și ia revanșa”, a spus Viorel Moldovan, la conferința de presă.

Duelul dintre cele două echipe este unul cu atât mai interesant, deoarece în sezonul trecut, Petrolul Ploiești a oprit drumul celor de la CS Mioveni spre Liga 1, după ce au reușit să bată în ultima etapă din play-off.

Citește și Petrolul, pas greşit la Chiajna! Lupii, fără colţi şi fără Vajushi