Petrolul, pas greşit la Chiajna! Lupii, fără colţi şi fără Vajushi

Petrolul nu a reuşit să se impună în deplasarea de la Chiajna. Duelul cu Concordia s-a încheiat cu o remiză albă, iar găzarii riscă să piardă poziţia de playoff în clasament.

Petrolul a început duelul de la Chiajna fără Vajushi, accidentat, şi cu Ştefan Bărboianu revenit în primul unsprezece în locul lui Olaru.

  • Concordia Chiajna: Chesneau – Borța, Marc, L. Ion, Cherecheș – Al. Lazăr, Piper, Hergheligiu, Gab. Deac – Llullaku, Cocoș
  • Petrolul: Kitanov – Bărboianu, Meijers, V. Lică, Țicu – Constantinescu, R. Moise – Nir Lax, Pol Roige, Pană – Buhăescu

La fel ca şi în precedentul meci, 0-0 cu FC U Craiova, Concordia a închis bine culoarele spre propria poartă. Şutul lui Romario Moise din afara careului, în minutul 18, a fost cea mai periculoasă fază creată de “lupii” lui Viorel Moldovan în prima repriză, încheiată cu scor alb pe tabelă.

La gazde, Hamza Younes l-a înlocuit pe Llullaku în minutul 63 al meciului. Fostul atacant al Petrolului nu a beneficiat însă de baloane utile în careul oaspeţilor.

Fără vreo ocazie importantă de gol în repriza a doua, duelul de pe sinteticul de la Chiajna s-a încheiat cu o remiză albă.

Petrolul a urcat pentru moment pe locul al treilea, însă jocul rezultatelor o poate arunca sub zona de playoff din clasament la finalul etapei cu numărul 17.