VIDEO | Petrescu are speranţe: “Să dea Dumnezeu să ajungem la penalty-uri!”

Dan Petrescu este conştient de valoarea superioară a adversarilor, însă speră într-un nou miracol la Sevilla. Antrenorul lui CFR Cluj îşi va pune jucătorii să exerseze şi executarea loviturilor de la 11m.

Petrescu a aflat de la jurnaliştii spanioli prezenţi la conferinţa de presă că Julen Lopetegui a făcut acelaşi lucru la ultimul antrenament.

“Presiunea este pe ei, noi ce presiune să avem. Sevilla este a doua în Spania la meciurile din deplasare, dar este periculoasă şi acasă, aici ne asemănăm. Vom repeta şi noi penalty-urile în seara asta, sau poate mâine dimineaţă. Să dea Dumnezeu să ajungem la penalty-uri, că ar însemna că am făcut un meci extraordinar!” – a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost însoţit la conferinţa de presă de Ciprian Deac. Internaţionalul român şi-a asumat şi el statutul de outsider în confruntarea cu andaluzii.

“Este clar, Sevilla este echipa favorită, echipa mai bună, dar noi sperăm să compensăm prin dăruire, organizare, să dam 150%. Să sperăm că vom reuşi un miracol, de asta am venit aici, nu doar să bifăm aici. Vrem să facem istorie, dar trebuie să fim realişti, întâlnim o echipă foarte bună” – a declarat Deac.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Lopetegui, compliment pentru CFR Cluj! „O echipă foarte bine antrenată!”