VIDEO | Lopetegui, compliment pentru CFR Cluj! “O echipă foarte bine antrenată!”

După 1-1 în Gruia, Julen Lopetegui este precaut înaintea returului cu CFR Cluj din 16-imile UEFA Europa League. Antrenorul şi-a avertizat jucătorii de la Sevilla în legătură cu forţa echipei lui Dan Petrescu.

Fostul selecţioner al Spaniei este convins că CFR Cluj poate evolua în deplasare mai bine decât pe propriul teren şi le-a cerut jucătorilor să trateze cu seriozitate meciul retur.

“Avem ambiţie maximă, suntem conştienţi ce adversar dificil este un CFR Cluj care este mai periculoasă în deplasare decât acasă şi trebuie să fim pregătiţi să facem un meci mare şi să răspundem. CFR Cluj are jucători foarte buni din naţionala României şi alţii pe care-i cunoaştem bine din alte campionate şi un antrenor care este liderul proiectului. Toate acestea îi fac să fie competitivi în campionat şi în Europa League şi de aceea mâine trebuie să fim pregătiţi să întâlnim o echipă foarte bine antrenată”, a spus tehnicianul în conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Cu o zi înaintea meciului cu CFR Cluj, spaniolii au efectuat antrenamentul oficial la ora prânzului, chiar pe gazonul stadionului de 48.000 de locuri.

🚨 Entrenamiento del Sevilla FC 🚨⚽ EN DIRECTO

El primer equipo se ejercita para preparar el choque de Europa League frente al CFR Cluj.

Publicată de Sevilla FC pe Marţi, 25 februarie 2020

Returul dintre Sevilla şi CFR Cluj se va disputa joi seară, de la ora 22:00.