VIDEO | Ouzounidis iese la atac! Săgeți către Kovacs: ”Nu cred că nu a văzut faza asta!”

Marinos Ouzounidis, antrenorul celor de la CSU Craiova, a oferit prima reacție după înfrângerea cu Chindia.

Oltenii au pierdut la Buzău, scor 0-1. Paul Iacob a marcat unicul gol al meciului, în minutul 80.

La finalul meciului, antrenorul oltenilor a arătat cu degetul spre Istvan Kovacs, căruia îi reproșează faptul că nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

”În acest tip de meciuri, detaliile mici fac diferența. Am avut un penalty clar la Ivan. Nu cred că arbitrul nu a văzut faza asta. Desigur că după ce ei au ratat penalty, am primit un gol ușor. Dar nu mă pot plânge de jucătorii mei, au încercat să joace. Numai că în astfel de meciuri așa se întâmplă. Încerci să marchezi, te deschizi, primești gol pe un contraatac. Însă trebuie să continui, să încerci în continuare.

Se întorc unii jucători în echipă, nu au ritm. E un rezultat rău, dar mergem mai departe. Se întâmplă și sincope. Nu arată cum vreau eu echipa, deocamdată. Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu marcăm.

Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare. Cunoaștem problemele actuale. În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe. Vom analiza partida, vom vedea ce greșeli am făcut. Marți e un alt joc, nu avem a doua șansă.” a declarat Ouzounidis la finalul meciului.

Vezi și VIDEO | Revoluția lui Săndoi continuă! Chindia o învinge pe Craiova și speră în continuare la play-off