VIDEO | Oltenia atacă Capitala! Băieții lui Marinos Ouzounidis sunt gata de luptă

Universitatea Craiova se va întâlni în etapa a 29-a a Ligii 1 cu FCSB, la Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

Derby-ul era programat să se dispute pe Naţional Arena, însă a fost mutat de pe cel mai mare stadion al ţării dintr-un motiv incredibil. Stadionul din Bucureşti nu poate fi folosit din cauza unor probleme tehnice.

CraiovaFcsb

Universitatea Craiova a plecat în această dimineață cu un autocar pentru partida de diseară. Schmbarea stadionului le-a dat mari bătăi de cap oltenilor, care sunt nevoiți să se deplaseze cu avionul la București pentru a fi în cea mai bună condiție fizică la ora meciului de pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Din imaginile video oferite de realitateasportiva.net, se poate observa că Cicâldău&co sunt foarte motivați și pregătiți să câștige duelul de foc cu liderul din campionat.

FCSB – CSU Craiova se va juca mâine seară, de la ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovic din Giurgiu. Arena Astrei este una obișnuită pentru elevii lui Toni Petrea, care au mai evoluat acolo de-a lungul timpului în meciurile din postura de echipă gazdă.

CITEȘTE ȘI –>> Marinos Ouzounidis, pregătit pentru duelul cu FCSB! Arma secretă cu care poate răpune liderul