Marinos Ouzounidis, pregătit pentru duelul cu FCSB! Arma secretă cu care poate răpune liderul

După pauza destinată echipelor naționale, Liga 1 revine în weekend, iar capul de afiș va fi în mod cert FCSB – Craiova.

Tehnicianul formației oaspete, Marinos Ouzounidis, a susținut o conferință de presă premegătoare duelului de duminică în care a anunțat că este pregătit să o înfrunte pe FCSB și că și-a montat jucătorii pentru a obține o victorie necesară cu liderul din Liga.

Craiova bucurieDe asemenea, antrenorul grec a spus că își dorește foarte mult să se întoarcă în Oltenia cu cele trei puncte, în condițiile în care formația sa este la șapte lungimi în spatele FCSB-ului.

„FCSB este o echipă foarte bună, ştim asta, dar şi noi suntem la fel, de aceea va fi un meci greu pentru ambele şi o partidă foarte bună. FCSB este prima în clasament, aşa că până acum este cea mai bună echipă din campionat, dar sunt sigur că şi noi suntem la acelaşi nivel cu ei, am încredere în jucătorii mei şi vreau să văd o performanţă bună din partea lor. FCSB a început foarte bine toate meciurile agresiv, în forţă, de aceea trebuie să fim atenţi de la început, să controlăm jocul şi apoi vom avea şi şansele noastre de a reuşi un rezultat bun.

u craiova

Ar fi important pentru încrederea noastră. Ştiu ce înseamnă pentru noi un succes, pentru moral, pentru clasament, iar dacă noi vom fi mulţumiţi de ce vom realiza, cu siguranţă şi fanii noştri vor fi. În astfel de meciuri este importantă mentalitatea, aşa că aştept să văd pe teren caracterul echipei mele.

Nimeni nu începe un meci cu gândul să facă egal, şi noi la fel. Trebuie să ne ridicăm nivelul, noi suntem în spatele FCSB şi avem nevoie de victorie, nu ne avantajează remiza”, a declarat Marinos Ouzounidis la conferința de presă.

ouzounidis craiova

Totodată, pentru a da o replică pe măsură FCSB-ului, antrenorul oltenilor a pregătit o surpriză liderului. Este pregătit să-l arunce în luptă pe bosniacul Elvir Koljic. Atacantul, care a marcat șase goluri în primele cinci etape din sezonul regulat, s-a accidentat grav la început de octombrie. A suferit atunci o fractură de peroneu și va reveni după șase luni de pauză.

Am lucrat bine, nu numai pentru acest meci, ci şi pentru celelalte meciuri dificile care vor urma. Koljic s-a antrenat cu noi, poate va juca puţin, am discutat cu el şi vom vedea cât va putea intra. De asemenea, Acka este recuperat. Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu, în schimb, şi va trebui să modificăm linia defensivă”

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova are loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI –>> Cicâldău mai are de aşteptat până să plece de la Craiova: ,,Un jucător nu se transferă după o dublă cu Armenia”