Necazurile nu se mai termină pentru brazilianul Neymar. Starul sudamerican s-a accidentat în amicalul în care naţionala ţării sale a învins Qatar cu 2-0. Neymar a suferit o entorsă de gleznă şi a părăsit terenul în cârje.

Federaţia din Brazilia a confirmat accidentarea destul de gravă suferită de vedeta lui PSG cu nouă zile înainte de startul Copa America.

Pentru Neymar, problemele par că nu se mai termină. Selecţionerul Tite i-a retras banderola de căpitan fiindcă a bruscat un suporter după finala Cupei Franţei. A fost acuzat de viol şi a fost nevoit să se apere făcând publice discuţii intime pe WhatsApp cu presupusa victimă. A plâns la antrenament după o discuţie cu selecţionerul. Acum, Neymar are şanse mici să evolueze la Copa America, turneu pe care îl găzduieşte în acest an chiar Brazilia.

Mai mult, pe Internet au apărut presupuse imagini în care Neymar este cel lovit de tânăra care ar fi depus plângere pentru viol. Chiar dacă aruncă o umbră de îndoială asupra acuzaţiilor, imaginile l-au pus într-o lumină penibilă pe Neymar.

Copa America va începe pe 15 iunie, iar Brazilia este una dintre favoritele turneului.

CITEŞTE ŞI: Neymar, în lacrimi la antrenament. Discuţie cu selecţionerul Tite