Neymar, în lacrimi la antrenament. Discuţie cu selecţionerul Tite

Brazilianul Neymar este afectat de scandalurile prin care a trecut în ultima perioadă. Acuzaţiile de viol l-au demoralizat pe starul sudamerican, care ar fi izbucnit în lacrimi după o discuţie cu selecţionerul Tite.

Jurnaliştii de la Globoesporte au dezvăluit că Neymar a plâns după ce a dat ochii cu selecţionerul Tite pentru prima oară după ce acuzaţiile că ar fi violat o tânără la Paris au devenit publice.

“Tite şi Neymar au avut o discuţie lungă înaintea antrenamentului, atunci când s-au întâlnit după acuzaţiile de viol făcute împotriva atacantului. Neymar a plâns în timp ce discutau incidentul. A spus că s-a săturat de confuzii, că a negat acuzaţiile şi a cerut să participe normal la antrenament, fiindcă prezenţa coechipierilor îi va face bine” – au scris ziariştii brazilieni.

Neymar a pierdut deja banderola de căpitan în urma unui alt scandal. A îmbrâncit un fan după ce PSG a pierdut Cupa Franţei în faţa celor de la Rennes.

“Am avut două discuţii cu el şi vor rămâne între noi. Ştim despre ce vorbim, nu sunt jumătăţi de adevăr. După ce s-a întâmplat cu banderola acum important este să ne concentrăm la muncă” – a spus Tite într-o conferinţă de presă.

Brazilia, ţară gazdă la Copa America, este una dintre favoritele turneului care va începe pe 15 iunie.