PSG a ratat în mod dramatic calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Manchester United a primit un penalty controversat în minutul 90+4 al partidei de pe ‘Parc des Princes’. Mingea l-a lovit în cot pe Presnel Kimpembe, iar arbitrul Damir Skomina a dictat penalty după ce a consultat sistemul VAR. 

După victoria cu 2-0 la Manchester, parizienii au fost apatici pe teren propriu și au primit două goluri în prima jumătate de oră. Marcus Rashford a înscris în minutul 90+4 din penalty și a declanșat sărbătoarea în Anglia.

Neymar Jr a privit meciul din tribune, fiind accidentat. Spre final, starul brazilian a venit la marginea terenului și a protestat vehement la deciziile arbitrilor.

Este o rușine! Au pus patru oameni care nu știu nimic despre fotbal să analizeze reluarea în slow motion pentru VAR. Nu a fost penalty! Cum ar fi trebuit să-și țină acest tip (n.a. – Kimpembe) mâinile la spate? Duceți-vă dracului„, a scris Neymar pe Instagram.

Nici antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, nu crede că se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri.

L-am văzut pe Dalot când a șutat. Am văzut cum a plecat mingea din piciorul lui și era clar că se duce mult peste bară. Cred că este o decizie 50-50. Este greu de înțeles, mi s-a părut că șutul nu era pe poartă și nu are logică să fii recompensat cu un penalty. Trebuie explicată această decizie, pentru că regulile nu sunt clare„, a spus Tuchel.