VIDEO | Mihăilă îi liniștește pe fanii olteni: ”Am încredere că putem câştiga campionatul!”

Valentin Mihăilă rămâne optimist și anunță că Universitatea Craiova poate câștiga campionatul.

Oltenii au intrat în play-off cu 23 de puncte și se află la doar 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Valentin Mihăilă, puștiul-minune al Universității Craiova, crede că echipa sa poate cuceri titlul după 30 de ani de așteptare.

”Cu lotul pe care-l avem, eu am încredere că putem câştiga campionatul. Vreau să jucăm ce ne cere Mister, ce pregătim la antrenamente” a declarat Valentin Mihăilă în cadrul unei conferințe de presă.

mihaila2

”Leii” din Bănie vor juca în primul meci din a doua jumătate a campionatului cu Gaz Metan Mediaș, pe ”Ion Oblemenco”. Meciul se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 19:15.

Tânărul fotbalist speră ca echipa sa să înceapă play-off-ul cu un rezultat pozitiv.

”Este un meci dificil, ambele echipe vor să câştige, dar cred că avem echipă mai bună şi jocul pe care l-am arătat a fost unul bun şi cred că vom scoate un rezultat pozitiv.

Trebuie să ne concentrăm pe acest meci, poate să marcheze oricine, dar noi, cei din faţă, trebuie să ne concentrăm mai bine pentru a da gol. Este important să câştigăm pentru a avea încredere. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o data trecută cu ei, cred că nu vor avea nicio şansă în faţa noastră.” a mai spus puștiul minune al oltenilor.

 

Vezi și VIDEO | Ofensivă totală la Craiova! ”Poţi câştiga un meci pe contraatac, dar nu şi un campionat”