VIDEO | Ofensivă totală la Craiova! ”Poţi câştiga un meci pe contraatac, dar nu şi un campionat”

Corneliu Papură a prefațat partida cu Gaz Metan Mediaș din play-off.

Oltenii și medieșenii se vor întâlni pe ”Ion Oblemenco” duminică, 1 martie, de la ora 19:15.

Elevii lui Papură s-au impus cu 3-1 pe teren propriu în sezonul regulat, însă tehnicianul formației din Bănie se așteaptă la un meci mult mai complicat.

Antrenorul ”Leilor” din Bănie are încredere totală în lotul său și anunță că Universitatea Craiova poate câștiga titlul în acest sezon.

”Ne aşteaptă un meci important, este practic o altă competiţie. Trebuie să fim concentraţi, pentru că va fi un meci total diferit de cel pe care l-am jucat anul acesta cu Mediaşul. Dacă ne vom gândi în vreun moment că vom câştiga meciul de duminică pentru că ni l-am adjudecat pe cel de la începtul anului, atunci suntem într-o eroare totală. Va fi un alt meci, altă istorie, alţi jucători, altă motivaţie, trebuie să-l tratăm serios. Este obligatoriu să ne capacităm pentru a reuşi să câştigăm. 

Ne aşteaptă o săptămână dificilă, trebuie să o gestionăm bine, dar important este primul meci, apoi vom vedea ce jucători avem pentru următoarele jocuri, cu Iaşi, în Cupă, şi la FCSB. În funcţie de rezultatul primului meci vom vedea în ce parte a clasamentului ne uităm. Lotul şi jocul ne dau speranţe că ne putem uita spre partea de sus, dar declarativ putem spune orice, rămâne de văzut ce vom putea face şi pe teren. Poţi câştiga un meci pe contraatac, dar nu şi un campionat” a declarat Corneliu Papură la conferința de presă a meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Citește și ANALIZĂ | Craiova, campioană la suporteri în Liga 1! FCSB și Dinamo completează podiumul