VIDEO | Mesajul special al Simonei Halep pentru fani. “Iată ce am făcut pentru a-mi însenina zilele petrecute în casă”

Simona Halep nu se plictisește acasă, în contextul în care competițiile au fost suspendate, iar România este în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătoarea aflată pe locul 2 WTA a postat un clip video pe Instagram în care le-a dezvăluit fanilor că și-a înrămat racheta cu care a jucat la Wimbledon 2019, turneu de Mare Șlem pe care l-a câștigat.

Simona Halep a provocat una dintre marile surprize pe iarba de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric în finală pe americanca Serena Williams (de șapte ori campioană la Wimbledon), scor 6-2, 6-2.

Simona Halep (28 de ani) are în palmares două titluri de Mare Șlem, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, la care se adaugă trei finale (Roland Garros 2014 și 2017, Openul Australiei 2018).

Sunt acasă. Acum câteva zile, am decis să-mi înrămez o rachetă și să o pun pe perete, pentru că este un lucru minunat și mă simt excelent să o văd de fiecare dată când intru în cameră. Este racheta cu care am jucat la Wimbledon în 2019. Lângă rachetă este o poză cu trofeul, am vrut să le pun împreună, să le înrămez și să reprezinte o amintire minunată. Sper că vă place! Aveți grijă de voi, rămâneți în case și să aveți o atitudine pozitivă! Totul va fi bine“, a spus Simona Halep în clipul video, adresându-se în limba engleză.

Salut! Iată ceva ce am făcut pentru a-mi însenina zilele petrecute în casă. Voi ce ați făcut? Vă îmbrățișez și să aveți aveți o atitudine pozitivă“, este mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Campania în care s-a implicat Simona Halep! Sportiva trimite un mesaj emoționant alături de alte vedete