VIDEO | Campania în care s-a implicat Simona Halep! Sportiva trimite un mesaj emoționant alături de alte vedete

Campioana de la Wimbledon s-a alăturat inițiativei Ministerul Afacerilor Interne de a fi parte a unui clip care are drept scop evidențierea măsurilor de prevenţie în privința evitării răspândirii Covid-19. 

La invitația MAI au răspuns afirmativ mai multe personalități ale lumii sportului și nu numai. În afara Simonei Halep, mesajul a fost trimis mai departe și de Camelia Potec. În cadrul campaniei intitulate “Sunt doar un OM” au mai răspuns afirmativ și căntăreții Vlad Miriță, Marcel Pavel și Irina Rimes, dar și oameni de afaceri.

„Suntem doar nişte oameni… Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… ÎMPREUNĂ!”, sună mesajul vedetelor urcat pe pagina MAI de pe o rețea de socializare.

Acesta are darul de a-i pregăti pe români după ce țara a intrat în scenariul 4 al epidemiei de coronavirus în care pacienții cu forme ușoare ale bolii se vor putea trata la domiciliu, iar în spitalele să preia doar cazurile care au nevoie de îngrijire de specialitate.

CITEȘTE ȘI –>> Decizia extremă luată în Liga 1! Clubul care îi lasă pe fotbaliști fără bani