VIDEO | Mesaj de susținere emoționant pentru Dinamo: ”You’ll Never Walk Alone”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din punct de vedere financiar, după ce în vara anului 2020 a fost preluată de Pablo Cortacero. 

Acesta a adus echipa în pragul falimentului, iar singurii care mai ţin echipa în viaţă sunt suporterii lui Dinamo, care aduc bani de acasă, practic, prin intermediul programului DDB.

adpd vs ddb

Munca suporterilor dinamovişti nu a rămas neobservată în niciun colţ al lumii. Un mare nume al fotbalului englez nu a rămas indiferent la efortul depus de fanii acţionari ai echipei şi le-a făcut o surpriză.

Alan Kenedy, fost fundaş al lui Liverpool, a rămas impresionat de suporterii lui Dinamo şi a ţinut să le transmită câteva cuvinte de încurajare. Acesta le spune că trebuie să rămână în continuare uniţi, iar totul va ieşi bine într-un final la Dinamo.

,,Vă salut! Sunt Alan Kennedy, fostul jucător al lui Liverpool şi aces mesaj este pentru toţi suporterii lui Dinamo Bucureşti din toată lumea. Vreau să vă urez toate cele bune şi îmi amintesc din jocul din 1984 cât de impresionanţi au fost suporterii, au fost absolut teribili, deşi Liverpool a câştigat Cupa Campionilor Europeni în acel an, dar vreau să vă urez toate cele bune şi să staţi uniţi.

Ştiu că treceţi printr-o perioadă mai grea în acest moment, dar trebuie să fiţi uniţi şi sunt sigur că în final totul va fi bine şi cum spunem noi în Liverpool ,,You’ll never walk alone”, să sperăm că asta va fi situaţia şi nu veţi merge singuri şi veţi fi răsplătiţi pentru asta.”, spune Alan Kennedy în clipul destinat suporterilor lui Dinamo.

Nu mai puţin de 7 sezoane a evoluat Alan Kennedy pentru Liverpool, formaţie pentru care a strâns peste 340 de apariţii în cariera sa.

În ciuda tuturor problememlor financiare, Dinamo răzbeşte în Liga 1 şi în acest sezon, acolo unde se află pe locul 11, cu 19 puncte adunate din 17 jocuri disputate până acum.

dinamo bucurie

Citeşte şi EXCLUSIV | Fotbalul românesc va intra în normalitate dacă o măsură s-ar implementa! ,,Toate speculaţiile vor fi eliminate”