RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Mașini noi pentru Federația Română de Handbal! Ce autoturisme vor conduce angajații FRH până în 2021

Federația Română de Handbal a încheiat un parteneriat valabil până anul viitor cu firma Țiriac Auto și va avea parte de mai multe mașini noi în vederea deplasărilor impuse de atribuțiile de serviciu!

FRH a organizat un eveniment cu ocazia încheierii unui parteneriat cu firma de autoturisme Țiriac Auto. Președintele Alexandru Dedu a semnat un contract valabil până în anul 2021, iar începând de astăzi, reprezentanții federației vor beneficia de 8 mașini noi, cu care se vor putea deplasa la competițiile naționale și internaționale de handbal.

„Am câteva mii de km cu ea și sunt foarte mulțumit că un om de 2, 2 metri și 100 și multe kilograme a intrat în ea. E o mașină un pic mai deșteaptă decât mine, are mai multe chestii, îmi place de ea de mor”, a spus Alexandru Dedu, președinte Federația Română de Handbal.

Secretarul general al Federației Române de Handbal, Cristina Vărzaru, a mărturisit că îi place foarte mult să conducă, deoarece o ajută să se liniștească și să își limpezească gândurile.

„Îmi place să conduc, îmi place să merg la drum lung, mă ajută să-mi limpezesc gândurile. Cel mai lung drum pe care l-am făcut cu mașina a fost până în Elveția”, a spus și fosta handbalistă a României.

Citește și EXCLUSIV | Președintele FRH dezvăluie: ”Cristina Neagu are un vis! Sper să i se îndeplinească!”

Directorul general al Ford România, Cristian Prichea, a vorbit și el despre noile autoturisme ce urmează să fie folosite de către federație și a mărturisit că firma pe care o reprezintă investește foarte mult în viitor, așa cum procedează și FRH.

„Suntem onorați să fim parteneri al Federației Române de Handbal. Handbalul românesc a făcut și face performanță la nivel internațional, un lucru foarte important pe care îl avem în comun. Ford investește în inovație tehnologică, pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență la volan, într-un vehicul conectat, de încredere”, a declarat Cristian Prichea, director general al Ford România.

Citește și Adrian Vasile a sunat adunarea! Primul stagiu de pregătire al naționalei feminine de handbal, cu noul selecționer

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare