RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Președintele FRH dezvăluie: ”Cristina Neagu are un vis! Sper să i se îndeplinească!”

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu (49 ani), a dezvăluit care este marele vis al Cristinei Neagu.

Șeful FRH a explicat, în exclusivitate, că marele vis al ”Balonului de Aur” este să cucerească o medalie la Jocurile Olimpice.

Turneul preolimpic va avea loc între 19-21 martie, în Muntenegru, iar adversarele României sunt Norvegia, Muntenegru şi Thailanda, care se vor bate pentru două locuri pentru JO.

”Atât timp cât naționala de fete a fost prezentă mereu, nu e un dezastru. Locul ocupat nu ne mulțumește. Mă bucur că avem așteptări mari. În urmă cu 4-5 ani am luat o medalie de bronz. Nu e neapărat dezastru.

Avem niște fete foarte bune care vin din spate. Avem două fete la 16-17 ani care nu ar putea să fie neapărat a doua Cristina Neagu. Numele lor poate fi primul. Cristina mai are cel puțin 5 ani și are un vis: medalia la Olimpiadă. Sper să i se îndeplinească!

Noi trebuie să câștigăm ori cu Norvegia, ori cu Muntenegru să ajungem.” a declarat Alexandru Dedu la ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Echipa naţională mai are de aşteptat pentru performanţă! ,,Nu suntem pregătiţi pentru un turneu final”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare