VIDEO | Manchester United, de neoprit cu Solskjaer!

Manchester United s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Leicester şi are un parcurs incredibil sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Fostul atacant a obţinut nouă victorii şi o remiză după primele zece meciuri ca antrenor interimar.

Mai mult, nicio echipă din Premier League nu a obţinut atâtea puncte în cele zece etape scurse de când Solskjaer a preluat banca tehnică la Manchester United. “Diavolii” au ajuns pe locul al cincilea şi sunt la două puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în Champions League.

La Leicester, Marcus Rasfhord (ajuns la 100 de meciuri în Premier League) a marcat singurul gol al meciului după o pasă fabuloasă primită de la Paul Pogba.

“Finalizare frumoasă. Puştiul este din ce în ce mai bun, a jucat într-o mulţime de meciuri. A avut o problemă înainte de meci, dar a strâns din dinţi, bravo lui!” – şi-a lăudat Solskjaer atacantul la final.

Dacă va câştiga şi în următorul meci din deplasare, la Fulham, Manchester United va egala o performanţă reuşită ultima oară în 2012, sub comanda lui sir Alex Ferguson.