RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Manchester is Blue! Parada campionilor lui Guardiola

Manchester City a sărbătorit cu fast la capătul unui sezon istoric pentru echipa lui Pep Guardiola. Pentru prima oară în istoria clubului, Manchester City a câştigat toate cele patru trofee interne din Anglia.

Supercupa, Cupa Ligii, titlul de campioană şi Cupa Angliei au fost trofeele pe care ‘cetăţenii’ le-au aşezat pe rând în vitrina clubului.

Mii de suporteri au fost prezenţi la parada celor de la Manchester City, încheiată cu un concert la care au participat şi jucătorii lui Pep Guardiola.

Momentul a fost unul cu adevărat special pentru Vincent Kompany. Belgianul pleacă de la Manchester după 11 ani şi a acceptat un post de antrenor-jucător la Anderlecht.

Manchester City este prima echipă care reuşeşte să câştige de două ori consecutiv titlul în Premier League după cele trei titluri la rând câştigate de Manchester United în 2007, 2008 şi 2009. 

‘The Fourmidables’ este porecla pe care au primit-o jucătorii lui Pep Guardiola după ce au cucerit cele patru trofee interne puse în joc în Anglia în actualul sezon.

CITEŞTE ŞI: Pep Guardiola, desemnat antrenorul sezonului în Premier League

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare