VIDEO | Laszlo Balint, furios de eliminarea lui Isac: “Arbitrul ar fi putut să interpreteze altfel acea situaţie”

UTA a fost învinsă pe propriul teren, scor 0-1, de FCSB, într-un meci disputat sâmbătă seară. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 43.

Isac a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Unicul gol a fost marcat de Olimpiu Moruţan, cu o lovitură de cap. Tehnicianul UTA-ei, Laszlo Balint, s-a arătat deranjat de eliminarea lui Isac.

Pentru mine, este foarte deranjant că pe o situaţie analizată am primit gol de la unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, Moruţan, care marchează cu capul de la 11 metri de pe picioare. I-am lăsat să îşi creeze foarte multe ocazii şi analizând tot ce s-a întâmplat pe parcursul meciului victoria nu poate fi pusă la îndoială pentru cei de la FCSB şi îi felicit pentru obţinerea celor trei puncte.

fcsb uta

Şi FCSB are mulţi jucători tineri. Cred că pe Isac l-a trădat lipsa de experienţă. În momentul în care ai un cartonaş galben şi ştii că eşti expus, nu mai procedezi de această manieră. Până la urmă, Horaţiu Feşnic ar fi putut să interpreteze altfel acea situaţie, nu neapărat în litera regulamentului.

isac

Poate dacă ar fi arbitrat un pic în spiritul jocului, cum de multe ori arbitrii din generaţia mea o făceau, probabil că acel moment ar fi fost evitat“, a spus Laszlo Balint.

Citește și Reacția sinceră a lui Adi Petre după întâlnirea cu FCSB! ”Nu prea am avut ocazii”