CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în optimile de finală ale Cupei României.

Golgheterul clujenilor, George Țucudean, a înscris în minutul 64, în urma unei lovituri libere. Atacantul a dezvăluit la finalul partidei că faza a fost lucrată la antrenamente. Totodată, Țucudean speră să obțină eventul în acest sezon cu CFR:

„A fost un meci greu, ne așteptam. Am întâlnit o echipă foarte bună, știam că este foarte ofensivă. Ne-am făcut bine temele, ne-am închis foarte bine, nu au avut foarte mari ocazii. Ne bucurăm că am marcat dintr-o fază pe care am lucrat-o chiar și în această dimineață.

Cel mai important e că mergem mai departe. Urmează meciuri grele. În Cupă se poate produce o surpriză. Este un obiectiv, anul trecut am ieșit din cupă și acum sperăm să mergem pe ambele fronturi”, a declarat Țucudean la Digi Sport.

Citește și Conceicao rupe tăcerea în scandalul de la CFR: ”Am vorbit cu jucătorii. Vom lua măsuri!”

George Țucudean a dorit să lămurească opinia publică în ceea ce privește liniștea și stabilitatea financiară de la CFR: „Nu cred că a fost o problemă din punct de vedere sportiv. A fost acea necalificare în cupele europene. Poate am făcut un meci mai slab în campionat.

Aceste scandaluri nu trebuie să se vadă în evoluțiile noastre din teren. Oricum, nu știm prea multe pentru că ne țin departe cei din conducere. Salariile sunt la zi, deci nu sunt probleme. Un jucător e afectat atunci când nu sunt în cont pentru că joacă pentru ei. Avem stabilitate, avem liniște și e bine”a concluzionat Țucudean.