Conceicao rupe tăcerea în scandalul de la CFR: ”Am vorbit cu jucătorii. Vom lua măsuri!”

CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins în optimi, miercuri, în deplasare, scor 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş.

La finalul partidei, tehnicianul ardelenilor, Toni Conceicao s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi. Portughezul a dorit să lămurească și situația conflictuală despre care s-a scris că ar fi existat în aceste zile în sânul echipei. Camora, Omrani și Trică au părăsit noaptea cantonamentul:

Citește și Răzvan Burleanu cere o lege pentru sancționarea suporterilor rasiști

conceicao

Ştiam că Gaz Metan e foarte organizată, că are jucători buni, este bine că am câştigat. I-am trimis în teren pe jucători pentru a juca fotbal, nu pentru scandal.

Am vorbit cu jucătorii. Au fost într-o benzinărie, la 200 de metri de hotel. Nu s-a întâmplat nimic. I-am întrebat, mi-au spus că au venit după jumătate de oră. Problemele se rezolvă oricum în interior. Când avem o situaţie de indisciplină, întotdeauna vom lua măsuri, a spus Toni Conceicao la Telekom Sport.

Atacantul CFR-ului, George Țucudean a vorbit și el despre incident:  “Atunci am rămas în Braşov, era târziu, am stat la un hotel care nu avea nimic deschis. Doar ne-au dat ceva foarte uşor să mâncăm. Normal că se mai bea o bere, un pahar de vin, pentru că atmosfera trebuie să fie bună la echipă. 

tucudean 11
Foto: prosport.ro

Mai departe, ce s-a întâmplat, nu ştiu. Am rămas o oră şi fiecare poate să facă ce vrea. Unul poate să meargă să doarmă… dacă ei au simţit nevoia să îşi cumpere un suc sau un croissant, ce spuneau că şi-au luat… în teren nu s-a văzut că au fost groghi, cum s-a scris că au fost. Noi suntem plecaţi de o săptămână de acasă şi nu putem să ne batem joc de munca noastră”, a spus Țucudean la Telekom Sport.