VIDEO | Jurgen Klopp, declarația serii: ”De obicei, după 20 de minute când câștig, sunt deja pe jumătate beat”

Liverpool a câștigat al șaselea trofeu european din istoria clubului. ”Cormoranii” au învins-o pe Tottenham, scor 2-0, și au cucerit Liga Campionilor.

Jurgen Klopp (51 ani), antrenorul formației de pe Anfield, a reușit să ”rupă blestemul” și să câștige prima finală europeană din istoria sa de antrenor. Tehnicianul a pierdut anul trecut finala cu Real Madrid, scor 1-3, iar în urmă cu 6 ani finala cu Bayern Munchen, scor 1-2.

După ce a câștigat primul trofeu al Ligii Campionilor, antrenorul german a oferit declarații în stilul caracteristic: Sunt foarte fericit pentru echipa mea, sunt foarte fericit pentru fani, sunt bucuros pentru familia mea. Ei au suferit de fiecare dată. Băieții merită mai mult decât oricine. Ați mai văzut vreodată o asemenea echipă? Am luptat când nu am mai avut benzină în rezervor.

Am avut un portar care a făcut lucrurile dificile să pară ușoare. Aceasta este cea mai frumoasă seară a mea. De obicei, după ce câștig, după 20 de minute de la finalul meciului sunt deja pe jumătate beat.” a declarat Klopp după meci, la cald.

Vezi și VIDEO BLOG | Liverpool câștigă Liga Campionilor! ‘Cormoranii’ sărbătoresc la Madrid