VIDEO | Jose Mourinho face haz de necaz: ”Am căzut ca să vorbiți de mine”

Antrenorul portughez al echipei Manchester United a declarat, în stilul său caracteristic, că s-a împiedicat și a căzut pe stadionul Wembley pentru a genera discuții.

Imaginile cu tehnicianul lusitan împiedicându-se au făcut turul internetului zilele trecute, însă Mourinho a oferit o explicație hazlie a incidentului.

”Au fost oameni care m-au sunat și mi-au cerut să mă împiedic pe stadionul Wembley pentru că aveau nevoie de o știre de la mine. Așa că am căzut intenționat, ca să vorbiți despre mine”, a declarat Mourinho.

Citește și VIDEO | Budescu, ce GOL pentru Al Shabab! Reușita i-a extaziat pe comentatorii arabi

Mourinho jokes over fall

Jose Mourinho has joked his Wembley fall was deliberate – to give the media something to write about him during the international break.More: http://skysports.tv/g0S7mX

Publicată de Sky Sports pe Vineri, 14 Septembrie 2018

”Nu am pățit nimic. A fost o ”simulare” bună. Mi-am protejat telefonul. A fost frumos. Nu cred că se impunea un penalty la acea fază, ci poate doar un cartonaș galben”, a mai spus antrenorul în vârstă de 55 de ani.

Echipa sa, Manchester United, joacă în această seară pe terenul revelației startului de sezon din Premier League, Watford. Dacă ”diavolii” au adunat doar șase puncte în primele patru meciuri, fiind la mijlocul clasamentului, Watford are un început perfect, cu patru succese.