VIDEO | Un “intrus” a apărut la festivitatea de premiere a lui Zenit! A primit și medalia de campion

Zenit Sankt Petersburg a luat titlul în Rusia pentru al treilea an consecutiv, iar performanța a fost sărbătorită de fotbaliști alături de fanii lor. 

Prezența lor pe stadioanele din Rusia este permisă, mai ales că arena campioanei din țara lui Putin va găzdui partide și în cadrul Euro 2020. Suporterii lui Zenit au avut o surpriză la capătul meicului care a confirmat supremația favoriților lor pentru încă un an. După ce și-a spulberat rivala Lokolomotiv Moscova cu un neverosimil 6-1, cei de la Zeit au dat startul petrecerii chiar pe gazon. Iar acolo, Artem Dyuba a șocat asistența. Atacamntul a venit costumat în binecunoscutul personaj de benzi desenate Deadpool. Iar imaginile au făcut deliciul celor care le-au urmărit pe rețelele de socializare.

„Deadpool poate face orice. Cel mai interesant lucru în cazul lui este puterea de regenerare. Și eu dețin această calitate, avem asta în comun. Am cumpărat costumul de ceva timp. Am vrut să fac ceva special la cel de-al treilea titlu din carieră. L-am dat jos imediat ce am ajuns în vestiar. E foarte călduros, mă sufocam în el”, a explicat alegerea sa Dzyuba, pentru Match TV.

Dzyuba a avut o zi perfectă. Înaintea momentului iendita pe care l-a oferit, vârful de 32 de ani a contribuit cu două goluri spectaculoase la triumful lui Zenit în fața celor de la Lokomotiv Moscova.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul plin de subînțeles al lui Conte după ce a scris istorie pe banca lui Inter: “Am distrus un regat!”